Nyheter

Påmelding og praktisk info til Frampeik Alumni 2015

Årets Frampeik Alumnikonferanse finner sted i Tromsø 30.-31. oktober.

For påmelding, send epost til forskerlinjen.alumni(at)gmail.com. Merk med fullt navn og oppgi om du vil delta på gallamiddag ved Clarion Hotel Edge lørdag 31. oktober klokken 1900. Konferansen er gratis, men gallamiddagen koster 595 kroner. Oppgi samtidig om du har noen matallergier eller andre diettbehov som vi bør vite om. Betaling for gallamiddag gjøres til kontonr 5083.06.00962 og merkes med fullt navn. Fristen er 16. oktober!

Det kan søkes reisestøtte forskerlinjen.alumni(at)gmail.com. De ti første søkerne vil få innvilget støtte på minst 1000 kroner. Ved færre enn ti søkere eller dersom vi har betydelig overskudd kan søkerene få inntil 2000 kroner i støtte.

Frampeik har hotellavtale med Clarion Hotel the Edge som vi kan benytte oss av. Seher for instruksjoner.

Programmet fredag og lørdag finner sted ved Universitetet i Tromsø. Fredag vil vi ta del i programmet til Frampeik. Deretter vil vi ha eget sosialt program. Lørdag vil vi ha følgende program:

10:00 Jo-Endre Midtbu – Spesialistutdanning – Hvordan fungerer den i dag og hvilken rolle spiller forskning i utdannelsesforløpet? 11:00 Pål Jarle Johnsen – «Antibiotikaresistens – sex, drugs & evolution” 12:00 Lunsj 13:00 Petter Gøtzsche – «Dødelig psykiatri og organisert fornektelse» (del av Frampeiks program lørdag)  14:15 Lars Slørdal – Bukken til havresekken: Bør legemiddelutprøving gjøres av legemiddelindustrien 15:15 Årsmøte 19:00 Gallamiddag ved Clarion Hotel the Edge

Foruten Petter Gøtzsches foredrag finner programmet sted i Auditorium 8, plan 7 i Medisin- og Helsefagbygget ved UiT. Dette ligger bak Infotorget, skilt vil bli satt opp.

Velkommen til konferanse!

Legg igjen en kommentar

Eller en tilbakepeker fra din egen nettside.

(required)
(required)
*